Webnode hemsideverktyg nu på Svenska!

Webnode

Tjeckien är ett land som bragt många finurliga uppfinningar till världen, Pilsner-ölet, sockerbiten, kontaktlinsen och hockeyfrillan. Bland mängden uppfinningar och tjänster sållar sig nu även hemsideverktyget Webnode som under de senaste åren börjat konkurrera med de allra största i branschen!

Utbudet av gratis hemsideskapare på svenska är ganska magert, men nu är Webnodes hemsideverktyg och kunskapsbas översatt till felfri Svenska och Webnode hoppas på så vis att på allvar etablera sig på den svenska marknaden.
Webnode grundades 2008 och utvecklades av Westcom s.r.o, ett företag baserat i Brno, Tjeckien. På 5 år har företaget vuxit från 2 till 70 anställda och har flera miljoner användare världen över. Över 15 miljoner hemsidor har redan skapats med Webnode och verktyget erbjuds i 23 olika språkversioner.
Med Webnode kan vem som helst, som har en dator och internetuppkoppling, inom loppet av några minuter skapa sin egen personliga hemsida, företagssida eller nätbutik, helt gratis.
Webnode använder sig av ett webbaserat gränssnitt med drag-och-släpp-funktioner, där användaren enkelt lägger till information och bilder på sin hemsida. Man får enkelt ett professionellt och personligt utseende på sin hemsida genom att välja en av de tusentals mallarna. Bland företagssidans mallar kan man välja bland hundratals mallar med förprogrammerad innehållstext för olika branscher.

Källa: Webnode AG / Mynewsdesk.com

Länkar