Like.tv finns nu till din dator, surfplatta och smarta mobiltelefon

Idag lanserar Like.tv sin nya responsiva version vilket innebär att Like.tv nu kan användas på alla datorer, surfplattor och smarta mobiler. Den nya tjänsten har utvecklats internt och även den tekniska plattformen har uppdaterats för att ytterligare förstärka stabiliteten av tjänsten.

– Vi har ända sedan lanseringen av Like.tv innan jul arbetat för att göra Like.tv tillgängligt för alla som älskar TV. Från och med nu kan alla som har en dator, surfplatta eller smart telefon följa alla TV-program med Like.tv. Precis som innan kan man hitta massa extrainformation och följa allt snack i realtid med Like.tv. Vi tycker att det är särskilt kul att kunna lansera i samband med Champions League-finalen, ett evenemang som verkligen engagerar TV-tittarna, säger Jacob Olsson, produktägare för Like.tv.

Like.tv-devicesI ett ytterligare steg till att bli den självklara kompisen i TV-soffan så har vissa uppdateringar även gjorts för att förbereda för än en mer öppen miljö i Like.tv. Nu fortsätter resan mot att bli det självklara second screen-tjänsten i TV-soffan.

– TV fortsätter att engagera folk runt om i världen och än så länge har vi bara skrapat på ytan till vad man kan göra när traditionell TV möter online-världen. Därför arbetar vi nu för fullt med att skapa en miljö där Like.tv Blocks kan läggas till för att skapa ytterligare interaktivitet. Förhoppningen på sikt är att programmakare, annonsörer och hängivna tittare lätt ska kunna skapa moduler till sina favoritprogram för att skapa magin som TV och online erbjuder tillsammans, fortsätter Jacob Olsson.

Like.tv är Sveriges första tjänst som kopplar ihop det som visas på TV med snacket och informationen kring programmen på nätet. Like.tv samlar allt du behöver veta om alla program på alla kanaler, samtidigt som du tittar. Tjänsten finns sedan tidigare på iPad och är tillgänglig i Sverige, Danmark och Norge.

iOS: App Store
Webb: www.like.tv

Källa: Like.tv