Svenskt iPhone-spel Word Yap toppar nedladdningslistan i Indien

Word Yap

Svenska Word Yap har den 20:e januari intagit förstaplatsen i Apples App store Indien som det mest nedladdade spelet i kategorin gratis ordspel för iPhone och iPad.

Bara några veckor efter att spelet släpptes passerade vi 250.000 minuters speltid och vi fortsätter att växa i full fart på många marknader. Vi är fantastiskt glada över nyheten att Word Yap har blivit det mest nedladdade ordspelet för iPhone och iPad i Indien! Det här är bara början, säger Magnus Norberg, VD Harmony Zoo.

I dagsläget inkluderar de stora marknaderna för spelet, utöver Indien, bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Word Yap kan spelas på svenska, engelska och spanska, men inom kort tillkommer ytterligare 7 språk. I februari blir spelet även tillgängligt för smartphones och tablets på Android-plattformen.

Till skillnad från exempelvis Ruzzle och Wordfeud kan motståndare spela mot varandra på olika språk. Din motståndare kan lika gärna sitta i USA, Mexiko eller Kenya. Dessutom är Word Yap lite snabbare och svårare, något som har tagits emot väl bland ordspelsfantaster, säger Magnus Norberg, VD Harmony Zoo.

Länk till spelet på Apples App store https://itunes.apple.com/app/id778019968