Styr ditt fritidshus via mobilen – DEFA Home

Appen för alla

Kan appen verkligen enkelt styra både värmen och läsa temperaturer och skicka larm vid frost eller strömavbrott? Eller med ett klick skifta från underhållstemperatur till komforttemperatur? Ja, och inställningarna görs helt utan programmering eller kryptiska kommandon. Appen kan verkligen användas av alla.

DEFA HomeTjänsten med helhetsgaranti

Produkten du köper installeras i huset (DEFA Base Unit PRO) eller hängs upp av konsumenten (DEFA Trådlöst) och kommer helt färdigkonfigurerad med ett GSM mobildata SIM-kort som direkt ansluter (roamar) till bästa mobilnät. DEFA levererar både produkt, tjänst och mobilkommunikation och garanterar hela funktionen i minst 5 år med personlig supportperson som kan logga in i din anläggning i fritidshuset och hjälpa till med att fjärrstyra inställningar t.ex. Det är en helt unik helhetsgaranti på marknaden, därför kan DEFA lösningen som säkrar upp ett fritidshus mot frost och vattenskador betecknas som mycket säker och trygg.

Enkelhet

1. Montera produkten och koppla in strömmen, 2. Mata in namn och pinkod i appen 3. Styr och avläs! Kan det bli enklare?

Spara energi – det miljövänliga alternativet

Du slipper att köra långa vägar för att kolla till huset. Dessutom spar du mellan 2000kr och 4000kr /år (enligt Vattenfall utredning) om du kan sätta ner värmen till frostfri underhållstemperatur när man inte vistas i huset till en undershållstemperatur för att hålla torrt och frostfritt.

Säkra huset mot vattenskador

En halv miljard kronor. Så mycket kostar vattenskadorna försäkringsbolagen per år i Sverige . Kan du säkerställa att frostfri temperatur hålls, att ett reservelement sätts på om värmepannan stannar eller få besked om strömavbrott så kan du helt säkert eliminera riskerna för dyra vattenskador orsakade av t.ex. sönderfrysta ledningar.

Inte bara fritidshus

Naturligtvis passar produkten även på lantbruk, djuruppfödning, klubbstugor, arbetsbodar, kyrkor, husbyggen, kyllager, hem och villor ..

Källa: DEFA Home

Läs mer