Samsung lanserar Galaxy S4 mini, säljstart i Sverige är…

Galaxy S4 mini

Nu kommer lillebror till Galaxy S4, Galaxy S4 mini. Den har en hög prestanda och samma designspråk som Galaxy S4, men i en mindre förpackning, vilket gör den till en perfekt partner i vardagen som är otroligt smidig och enkel att använda. Självklart har den stöd för 4g också. Samsung Galaxy S4 mini är smartphonen för dig som lever ett aktivt liv och samtidigt behöver en mångsidig telefon.

Galaxy S4 mini stödjer en rad innovativa funktioner och tjänster som förenklar din vardag.

Fina minnen– Återupptäck fina ögonblick

Galaxy S4 mini låter dig fånga meningsfulla ögonblick i livet med kamera både fram och bak. Funktioner som Sound&Shot lagrar ljud och röst tillsammans med bilden och med Story Album lagras dina foton efter tid, plats eller händelse och klipps ihop till ditt alldeles egna fotoalbum. Beställ en fysisk version av fotoalbumet som kommer med posten om du vill det.

Bygg relationer – Koppla samman och dela

Galaxy S4 mini tillåter dig att dela och bygga en verklig relation med människor runt omkring dig. Du kan nu också lyssna på samma musik och spela spel med eller mot dina vänner med Group Play.

Enklare vardag – Styr din omgivning

Galaxy S4 mini gör dina resor ännu roligare och enklare med S Translator som hjälper dig att översätta text, e-post och SMS mellan ett flertal världsspråk. Du kan även styra teven och annat hemma med WatchON som förvandlar Galaxy S4 mini till en fjärrkontroll och programguide.

Bättre hälsa – Öka ditt välbefinnande

Galaxy S4 mini förenklar ditt liv genom att hålla dig uppdaterad på din egen hälsa. S Health-appen låter dig hålla koll på ditt kaloriintag, träningsmängd och annat. Appen räknar också antalet steg du tar, mäter ditt sömnmönster samt beräknar din vikt med hjälp av tillbehören Samsung S Band och Samsung Body Scale.

Galaxy S4 mini kommer att finnas tillgänglig i två färger, White Frost och Black Mist.

  • FAKTA: Samsung Galaxy S4 mini har en 4.3”qhd super-amoledskärm och en 1.7 GHz dual core-processor samt stöd för 4g.
  • Telefonen har en 8 megapixel-kamera baktill och en 1.9 megapixel-kamera framtill och väger 107 gram.
  • Operativsystem Android 4.2.2 (Jelly Bean) och 8GB internminne med plats för microSD (upp till 64GB).
  • Stöd för wifi 5.0GHz a/b/g/n, gps+ GLONASS, bluetooth® v4.0 (LE) och NFC. 1,900mAh batteri.

I butik från vecka 28.

Källa: Samsung Sverige