Samsung Galaxy Mega 6.3

GALAXY-Mega-6.3-NarrowFör dig som inte kan bestämma om en surfplatta eller smartphone passar dig bäst lanserar Samsung nu ett smart alternativ – Galaxy Mega 6.3. Galaxy Mega är lika portabel och behändig som en smartphone samtidigt som den ger samma tittarupplevelse som en surfplatta. Det betyder att du helt enkelt kan göra det mesta med en och samma enhet, men utan att kompromissa på vare sig design eller prestanda. Och den får plats i fickan.

Har du många järn i elden och gillar eller har ett behov av att kunna göra flera saker samtidigt delar du skärmen i två. Eftersom du håller Galaxy Mega med en hand och kan ha flera fönster öppna kan du arbeta dubbelt så effektivt. Eller så tittar du på video och kommentera vänners uppdateringar i sociala medier på en och samma gång. Med 4g-stöd uppnår du höga hastigheter. Eller så kombinerar du nytta och nöje, du väljer själv.

GALAXY-Mega-6.3-kant_2Helt nya funktioner

Galaxy Mega 6.3 utrustad med många nya funktioner som gör vardagen lättare – och roligare. Skapa stämning på festen genom att trådlöst koppla samma upp till åtta enheter och spela samma låt. Då spelas den ur alla enheter på samma gång. Knäpp en bild med Sound & Shot och den tonsätts med det ljud som hörs i rummet när bilden togs varje gång du tittar på den. Knyter du nya bekantskaper som inte talar samma språk bryter S Translator ner språkbarriärer. Tala bara in ordet eller frasen du vill översätta och Galaxy Mega ger dig den korrekta termen, i tal eller text.

Skulle den 6.3 tum stora skärmen trots allt vara för liten när du sen vill dela dina bilder, video, anteckningar eller musik kan du istället strömma dem till en större publik till din tv, surfplatta eller dator.

GALAXY-Mega-6.3-kantFakta:

  • Samsung Galaxy Mega 6.3 är en smartphone med en 6.3 tum stor hd tft-skärm.
  • Operativsystem Android 4.2 (Jelly Bean)
  • Processor 1.7GHz Dual Core AP.
  • Stöd för 4g 100/50Mbps, HSPA+21/5.76.
  • Batteri på 3,200 mAh.
  • Wi-Fi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, BT 4.0(BLE), USB 2.0 H/S, GPS+GLONASS, NFC, MHL.
  • 8GB minne, stöd för microSD på upp till 64GB,
  • 1.5GB ram.
  • Bakre kamera på 8 MP och främre kamera på 1.9 MP. Finns i svart eller vitt.

Finns i butik i månadsskiftet maj-juni 2013 till ett rekommenderat pris på 4 600 kronor.

Källa: Samsung/MyNewsDesk
Läs mer:

[youtube]Mse8HmkmOAk[/youtube]

 

[youtube]sZQRUYJTLq8[/youtube]