Ny kanal hos Magine !

MagineNågra veckor efter att Magine 1st Edition presenterats förstärks kanalpaketet med Nat Geo Wild.

– Vi arbetar ständigt med att utöka vårt utbud. National Geographic är en av våra populäraste kanaler idag och det känns toppen att kunna välkomna Nat Geo Wild i tablån, säger Erik Wikström som är VD på Magine.

Den högkvalitativa naturkanalen Nat Geo Wild låter tittaren uppleva oförglömliga resor i fantastiska miljöer och hälsa på de otroliga varelser som befolkar dem i riktigt nära möten med den vilda naturen.

– Vi är glada för att öka tillgängligheten i en värld där konsumenterna blir allt mer mobila. Det glädjer oss att kunna erbjuda den flexibiliteten tillsammans med Magine, säger Åse Ytreland, VD på Fox International Channels i Norden.

Alla program på Nat Geo Wild kommer att vara tillgängliga i Magine i en vecka efter att de sänts. Kanalen kommer till en början att ingå i paketet Magine 1st Edition som nu innehåller 31 kanaler och erbjuds exklusivt för nya användare att prova gratis i en månad. Priset för en fortsatt prenumeration är 99 kronor per månad och kanalutbudet kommer att breddas kontinuerligt.

Källa: Magine via Mynewsdesk.com