LG OPTIMUS F5 – lanseras i Sverige i Juni

Optimus F5 P875

LG Electronics släpper nu Optimus F5, en 4G-telefon för den breda publiken. Utöver 4G har telefonen en full uppsättning funktioner och prestanda som i normala fall kostar betydligt mer. Med LG Optimus F5 får du helt enkelt bäst värde för pengarna och en telefon med vilken alla kan vara uppkopplade i hastigheter som gör dagens smartphones rättvisa.

Blixtsnabba hastigheter för alla

Optimus F5 P875Fram tills idag har 4G-nätet varit få förunnat då merparten av 4G-telefonerna legat i det högre prissegmentet. LG vill med Optimus F5 äntligen ta 4G till den breda publiken. Med 4G kan du vara tillgänglig även när du är på språng. Videochatt och streaming av video sker helt utan fördröjningar och äntligen kan du uppleva internet på samma sätt som du är van vid på din laptop. Blixtsnabbt.

Smarta lösningar som förenklar din vardag

Optimus F5 är fylld med smarta lösningar som gör vardagen enklare. En av dessa lösningar är QSlide, som gör att du kan använda två funktioner samtidigt på skärmen. Detta blir möjligt genom transparenta lager så att användaren exempelvis kan skicka ett textmeddelande samtidigt som han eller hon tittar på en video eller maila och använda kalendern på samma gång. Möjligheterna är i princip obegränsade.

QuickMemo – Post-it-lappar direkt på skärmen

Har det någonsin hänt att du är på språng och samtidigt talar i telefon? Helt plötsligt behöver du göra en anteckning, kanske skriva ner telefonnumret till restaurangen där du vill äta ikväll. Glöm skrynkliga servetter med oläsbara anteckningar, med LG QuickMemo blir din nya Optimus F5 snabbt till ett lättillgängligt anteckningsblock där du enkelt skriver direkt på skärmen.

Glömt laddaren? Lugn, det ordnar sig.

Optimus F5 P875Visst har smarta telefoner gjort vår vardag enklare men att ha en laddare med sig i fickan är idag något som de flesta är vana vid. Optimus F5 har ett batteri med SiO+ Powered Battery Technology, en teknologi som möjliggör längre användning. Med 2,150mAh kan du njuta av din 4G-telefon längre än någonsin utan att behöva ladda batterierna.

Smidig fotografering med det lilla extra

Ibland vill man fånga det där perfekta ögonblicket, vilket kan vara enklare sagt än gjort. Optimus F5 gör det enkelt. När du tror att du tar en bild hjälper den dig på traven och tar i själva verket fem. LG Time catch shot innebär att du klickar och telefonen sköter resten. När bilden är tagen kan du enkelt välja bland fem bilder; det ögonblick som du fångade plus det som hände två sekunder innan du hann trycka.

Med 4.3 tums qHD-skärm med IPS-panel surfar du och använder appar i högsta bildkvalitet där färger och betraktningsvinklar är av toppklass, tack vare IPS-teknologins egenskaper.

Pris och tillgänglighet

Optimus F5 beräknas finnas tillgänglig i Sverige under första veckan i juni 2013 till ett rekommenderat cirkapris på 2 995 kronor inkl. moms.

Optimus F5 specifikationer:

  • Operativsystem: Android Jelly Bean 4.1.2
  • Processor: 1.2 GHz Dual-Core
  • Skärm: 4.3-inch IPS (256 ppi) Storlek: 126.0 x 64.5 x 9.3mm
  • Storlek: 126.0 x 64.5 x 9.3mm
  • Minne: 8 GB / 1 GB RAM / microSD (up to 32GB)
  • Kamera: 5.0 MP AF / 1.3 MP
  • Batteri: 2,150mAh

Läs mer

Video