CellularLine Audiopro Fly, blåtand- / bluetooth-headset.

CellularLine Audiopro

För ett snyggt och smidigt användande har CellularLine Audiopro fly inte bara ett stilrent utseende, utan även vadderade kåpor och justerbart huvudband. Bekymra dig inte om sladdar som fastnar i väskor, cykelhandtag och dylikt, Bluetooth 2.1 klass 2 gör headsetet trådlöst.

Det dynamiska stereoljudet och den interagerade designen gör att det går lika bra att använda headsetet till mobiltelefonen som till en digital spelare eller pekplatta. Men vad är det då som är interagerat? Jo det är en mikrofon och en kombinerad svarsknapp och mediakontroll som sitter på ena hörluren.

Med CellularLine Audiopro fly har du upp till 6 timmars taltid och hela 220 timmars standby-tid. När du väl behöver ladda så gör du det smidigt via den medföljande USB-kabeln. Vill du ha ett modernt headset som både är stilrent och funktionellt så är Audiopro fly valet för dig.

CellularLine Audiopro fly trådlösa headset går under artikelnummer CEL-608 och distribueras av SweDeltaco till återförsäljare i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Källa: Deltaco