Brothers ny generation av mobila skannrar

Brother MDS-720D

Sedan Brother lanserade sin första bärbara skanner för ett och halvt år sedan har försäljningen blomstrat, så starkt att Brother nu lanserar en andra generation av mobila skannrar. De nya skannrarna erbjuder en rad nya och smarta funktioner som gör dem lika bra för till exempel säljare, konsulter och andra yrkesmänniskor i rörelse – som för familjebruk i hemmet.

Denna andra generation av mobila skannrar från Brother är mycket enkla att använda, är kompakta, väger lite, har hög kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. De är även kompatibla med Windows, Mac OS och Linux.

Enkel eller dubbelsidig skanning

Brother MDS-620

Brother MDS-620

Brother DS-620 är den minsta och billigaste medlemmen i den nya mobila skannerserien. Den har en upplösning på 600×600 dpi, väger blygsamma 400 gram och har en skanningshastighet på upp till 7,5 sidor per minut. Detta motsvarar ca 8 sekunder för att skanna en A4-sida.

Brother DS-720D kan skanna dubbelsidigt, väger 500 gram och har en skanningshastighet på upp till 5 sidor per minut (10 bildsidor).

Trådlös toppmodell med PC-fri skanning

Brother DS-820W är det nya flaggskeppet bland mobila skannrar. Det är en avancerad modell med trådlös nätverksanslutning och som dessutom är utrustad med ett eget SD-minneskort på 4 GB. Detta gör det möjligt att till exempel skanna dokument utan dator.

Brother MDS-720D

Brother MDS-720D

I praktiken skannar du dokumentet till SD-kortet och sedan överför du det trådlöst till en dator, smartphone, surfplatta eller olika molntjänster på internet.

Precis som de två övriga modellerna i serien så är DS-820W elegant och vit i färgen. Den väger 440 gram och har en skanningshastighet på upp till 7,5 sidor per minut.

Komplett programvarupaket

Ett komplett programvarupaket med Nuance™ Paperport™ 12SE för dokumenthantering och NewSoft® Presto® Bizcard (skanning och export av redigerbar kontaktinformation) ingår.

Skannrarna erbjuder även skanning med enkel knapptryckning (One Touch) och praktiska funktioner såsom skanna till e-post, skanna till PDF eller skanna till redigerbart Word- och Excel-dokument.

Pris och tillgänglighet

Brother MDS-820W

Brother MDS-820W

De nya mobila skannrarna finns tillgängliga hos Brothers återförsäljare.

Rekommenderat pris för Brother DS-620 är 1 032 kr exkl. moms (1 290 kr inkl. moms).
Brother DS-720D med dubbelsidig skanning kostar 1 432 kr exkl. moms (1 790 kr inkl. moms) och Brother DS-820W med trådlöst nätverk 1 992 kr exkl. moms (2 490 kr inkl. moms).

Källa: Brother.se