Övervaka hemmet med Kguards nya övervakningssystem

NVR-KIT3

NVR-KIT3 från KGUARD är ett komplett, lättanvänt och smidigt övervakningssystem med kameror anpassade för inom- och utomhusbruk.

Kittet består av en NVR-enhet och fyra digitala övervakningskameror. Övervakningskamerorna är IP66-klassade vilket innebär att de tål både regn och rusk och fungerar således lika bra inom- som utomhus. Utöver IP-klassen så är kamerorna även PoE kompatibla. Vad det innebär är att de inte behöver anslutas till ett vägguttag utan får all den ström de behöver via nätverkskablarna som är anslutna till NVR-enheten.

Likt alla andra KGUARD produkter så är NVR-KIT3 väldigt enkel att få ingång. När en hårddisk är installerad, alla medföljande kablar anslutna och NVR-enheten ansluten mot ett nätverk så är det bara sätta igång enheten och följa instruktionerna.

Om NVR-enheten är ansluten mot ett nätverk med internetanslutning så finns möjligheten att se kamerabilden live vart du än befinner dig. Installationen för live-view i din Android eller iOS-enhet är enklast tänkbara. Installera KViewQR-appen i din enhet, scanna QR-koden på NVR-enheten, följ sedan anvisningarna och kort därefter kan kamerorna ses live i mobilen eller surfplattan!

NVR-KIT3 stöder molntjänsten ”Dropbox” vilket betyder att du kan spara både bilder och video direkt till molnet. Blir enheten stulen eller skadad så finns bilderna säkert förvarade och du slipper oroa dig!

Källa: Deltaco